Zita's Blog

Zita's Blog

kedd, november 7

The RoomA nagyszerű The Room magazin negyedik számának megjelenése alkalmából a készítők 2006. október 19-én este nyolc órától kiállítással és partyval ünnepeltek a Merlin színházban. Jól választottak helyszínt, mert hajnalig maradtunk ebben az "íveslépcsős" csarnokban. Újságot mindenki gyorsan magáévátette. Nagy izgalommal lapoztam át én is és tekertem egyet a lapjain, hogy belélegezzem a nyomdafesték mennyei illatát. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy kitartó, lelkiismeretes, igényes munkával adnak át nekem, az olvasónak, egy ilyen ízléses lapot.

Alapító tagjai közül a Use divattervezőit ismerem, mert az elmúlt hónapokban több szál is hozzájuk vezetett. (Vajon miért? Ezt is csak később tudom meg...) Például a harmad éves iskolai feladat, az volt, hogy az akkor még készülőfélben lévő bemutatótermüket tervezzük meg.
Aztán egy portrét készített az ELLE DEKOR két oldalon keresztül, sok fotóval a tervezőkről és a varrodáról. Így én lettem a fotózáson a stylist. Arról nem is beszélve, hogy éveken át kereszteztük egymás útját Tóth Andrással.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

vele?

http://goliat.eik.bme.hu/~tothaf/

hol?

Zita Konnerth írta...

:))))nem, nem vele...

Névtelen írta...

jó kis összejövetel volt

Zita Konnerth írta...

télen is kellenek az összejövetelek:)