Zita's Blog

Zita's Blog

hétfő, július 19

Tetőtéri lakás az Elle Dekor nyári számában


















Az Elle Dekor magazinban jelent meg az én segítségemmel berendezett lakás. Aki még nem vette meg, ne ijedjen meg, még megteheti. Egész nyáron kapható lesz az összevont lapszám.

Együtt dolgoztam Tóth Timi lakberendezővel, a Loft Home Kft. tulajdonosával, Szanyi Laurával. A magazinban megjelent lakásfotókat Barbay Csaba/Flashback Photo készítette.

tapéták: Hephaistos. rózsás szőnyeg: Kilim szőnyegbolt, bútorok: Habitat, Gallery 5*6*7*, fürdő falfestése: OIKOS, kiegészítők: Habitat, Gallery 5*6*7*, Pointzero, Mobili Mania, BoConcept, Ikea, Ferenczi enterior, ID Design, Bardoni




































Már a szerkezetkész lakás is lenyűgözött! Dupla belmagassága, óriási ablakai, játékos terei és a két terasz adta meg, a félkész enteriőr hangulatát. Az a hatalmas galéria, ahol egy könyvtárat is be lehet rendezni, hozta az első inspirációkat. Úgy éreztem, mintha egy óceánjáró korlátjáról tekintettem volna a mély tengerbe, még a betervezett anyagok is, az üveg, a plexi, a lakkozott felületek és a fa, mind a hajóra emlékeztettek. Következett a nyílászárók, falak, burkolatok megválasztása, falzugok beépítése, bútorok gyűjtése. Az alsó szint feszessége és skandináv puritánsága megmaradt a berendezett állapotban is, míg a felső szint sokkal inkább dúskál az élénk színű, mintás textilekben és fénylő felületeiben.









































A mi irodánk aznap a város felett volt.













































5 megjegyzés:

juci írta...

tényleg gyönyörű!!! gratulálok!!!

Adelke írta...

ez nagyon szép, bár nem az én világom, de irigylem az ilyen barátságos-világos lakásokat...

Gábor írta...

Szia Zita, ez nagyon betalált, a fürdőt pont ilyen színvilágúnak képzeltem el nálunk is, a barnát, amit javasoltál a szürke csempéhez nem bírjuk megszokni. Konzultálhatunk majd?
Gábor

Réka írta...

Örülök, hogy rátaláltam a blogodra, mert nagyon tetszett ez a lakás. Hátha tudsz nekem segíteni: a Habitat-ból hogy tudtatok rendelni? Mert én úgy láttam Mo.-ra nem szállítanak...

Zita Konnerth írta...

Egyszerű...meg kell mindent venni és ki kell küldeni egy szállítót Németországba, ott van legközelebb. Természetesen ez nagyobb tételnél éri csak meg de ha az kell az ember lányának! Én már jöttem haza 3 székkel repülőn, Londonból :) Mindent bele!